Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Gutorfölde bevezeti a MUNIPOLIS kommunikációs rendszert

Útlezárások, információk a polgárok részvételével zajló projektekről vagy a legfrissebb hírek – annak érdekében, hogy mindezeket az információkat a lehető leggyorsabban eljuttassa a lakókhoz, Gutorfölde Önkormányzata egy új alkalmazást ajánl: MUNIPOLIS

Az alkalmazás elérhető iOS és Android rendszerekre, melyet a közösségek, önkormányzatok és intézmények számára fejlesztettek ki, hogy könnyen és gyorsan kapcsolatba léphessenek a polgárokkal. Ha egy utcát le kell zárni, vagy viharhelyzet miatt biztonsági figyelmeztetés van érvényben, a lakók tájékozódni tudnak az alkalmazáson keresztül. Gyors, egyszerű, adatvédelmi szempontból biztonságos és mindenki számára díjmentesen elérhető.

POLGÁRI RÉSZVÉTEL A MUNIPOLIS HASZNÁLATÁVAL

Az új alkalmazás nem csak üzenetek küldésére szolgál, hanem a fontos témákban való aktív részvétel egyszerűsítésére is. A közvélemény-kutatásokon keresztül Gutorfölde Önkormányzata konkrét kérdéseket tehet fel megvitatásra, a MUNIPOLIS felhasználói pedig megoszthatják véleményüket a témáról.

MIÉRT ÉRDEMES REGISZTRÁLNI A MUNIPOLIS RENDSZERBE? NE MARADJON LE SEMMIRŐL!

  • Figyelmeztetések áramkimaradások, viharok, balesetek stb. esetén.
  • Hírek és fontos közlemények az önkormányzattól
  • Az önkormányzat digitális hirdetményei
  • Meghívások kulturális és sporteseményekre
  • Lehetőség arra, hogy online felmérésekben fejezze ki véleményét.

HOGYAN LEHET REGISZTRÁLNI?

A MUNIPOLIS alkalmazásként működik az okostelefonokon, de a szolgáltató honlapján keresztül is elérhető az interneten. Ha szeretné használni az alkalmazást, egyszerűen keressen rá a “MUNIPOLIS” kifejezésre a Play áruházban vagy App Store-ban, és töltse le.

Regisztrálni a https://gutorfolde.munipolis.hu/regisztracio címen is lehet a MUNIPOLIS rendszerén keresztül.

A regisztráció módjától függetlenül ajánljuk, hogy adja meg telefonszámát és lakóhelyét, hogy váratlan események (pl. balesetek, útlezárások) esetén gyorsan értesülhessen.