Bursa Hungarica pályázat 2018 évi kiírása

Gutorfölde Község Önkormányzata csatlakozott és kiírja a 2018. évi Bursa Hungarica pályázatot.

Az “A” típúsra a már jelenleg is főiskolások pályázhatnak. A támogatás 10 hónap /két félév/ a 2017/2018 tanév II. félév és a 2018/2019. tanév I. félév. A “B” típusú a 2017/2018. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások számára.

A pályázatokat a Bursa Hungarica Rlektronikus Pályázatkezelő Rendszerben (EPER-Bursa) történő regisztrációt követően, csakis az onnan letöltött pályázati adatlapot kinyomtatva és aláírva, a részletes pályázati kiírásban szereplő kötelező mellékletekkel ellátva a Gutorfölde Hivatalhoz lehet benyújtani.

Részletekről az önkormányzatnál lehet érdeklődni. Beadási határidő: 2017. november 07.

EPER-Bursa rendszer elérési útvonala http://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Településképi rendelet alkotása

Tisztelt lakosság Gutorfölde község Önkormányzata megkezdte a településkép arculati kézikönyv és a településképi rendelet készítését. A rendelet elkészítéséhez szükséges a lakosság minél szélesebb körének bevonása, a vélemények megismerése. A témában lakossági fórumot szervezünk: helye: Gutorfölde Művelődési ház, ideje: 2017. június 30. (péntek) 18.00 óra A felhívás és a kérdőív a honlap dokumentumok között megtalálható és letölthető.

Kérjük aktívan vegyenek részt és mondják el véleményüket a szebb Gutorfölde érdekében.

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázat

Gutorfölde Község Önkormányzata csatlakozott és kiírja a 2017. évi Bursa Hungarica pályázatot.

Az “A” típusúra a már jelenleg is főiskolások pályázhatnak. A támogatás 10 hónap /két félév/ a 2016/2017 tanév II. félév és a 2017/2018 tanév I. félév. A “B” típusú a 2016/2017 tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások számára.

A pályázatokat a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelő Rendszerben (EPER-Bursa) történő regisztrációt követően, csakis az onnan letöltött pályázati adatlapot kinyomtatva és aláírva, a részletes pályázati kiírásban szereplő kötelező  mellékletekkel ellátva a Gutorfölde Önkormányzati Hivatalhoz lehet benyújtani. Részletekről az önkormányzatnál lehet érdeklődni.

EPER-BURSA rendszer elérési útvonala: http://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A beadási határidő: 2016. november 08.